Trans-Atlantic Consulting Group

Je kunt bij ons werken in loondienst of als zelfstandige (zzp-er). Wij bieden je méér dan alleen een baan. Wij leiden je op via onze eigen BPMO Academy, begeleiden je en ondersteunen je waar mogelijk. Wij geloven in een hechte langdurige band. Ons motto is ‘Welkom Thuis’

Een baan, een opleiding, een toekomst

Je zult via ons gedetacheerd worden bij klanten. Hierbij verwachten wij van jou ook een pro-actieve rol. We gaan dus samen op zoek naar opdrachten. Zit je even niet op een opdracht? Dan mag je gebruik maken van de trainingen die worden aangeboden via onze BPMO Academy. Met certificaten op zak ben je immers ook bij een volgende stap in je loopbaan interessanter voor werkgevers.

Doorgroeimogelijkheden

Onze HR coaches kijken niet alleen naar jouw huidig profiel. Samen met jou stippelen we een groeitraject uit en gaan samen met jou op zoek naar interessante opdrachten. Hierbij maken wij gebruik van het uitgebreide netwerk van nationale en internationale relaties.

Goede arbeidsvoorwaarden

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op het rendament van de opdracht waarop je zit. Je krijgt een basis salaris en afhankelijk van de opdracht een maandelijkse bonus. Je bent bij ons niet zomaar een werknemer, je bent een partner in succes.

Persoonlijk contact

Uit het oog is niet uit het hart. Het is goed mogelijk dat je langere tijd bij een opdrachtgever gedetacheerd wordt. Toch ben en blijf je altijd een onderdeel van ons team. Dat betekent dat je regelmatig contact met ons zult hebben en dat we ook regelmatig bij ons op kantoor samenkomen om ervaringen te delen.

Eigen profiel

Iedere werknemer kan zijn of haar CV op onze website plaatsen zodat klanten ze snel kunnen benaderen. Ook kunnen medewerkers ook overzicht zien alle openstaande vacatures. Interesse in een vacature? Maak dat kenbaar via het contactformulier op onze website.

Ik wil bij jullie werken

Heb je interesse om bij ons te werken? Gebruik het contactformulier op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.