Trans-Atlantic Consulting Group

Onze medewerkers worden ingezet bij klanten. Hierbij maken wij onder andere gebruik van recruiters, head-hunters en werving & selectie organisaties. Wij hebben een groot aanbod van gecertificeerde professionals. Zoekt u toch iets specifieks? Hiervoor maken we gebruik van onze BPMO Academy.

Detacheren

U kunt onze professionals voor korte op langere tijd inzetten op uw opdrachten of op opdrachten bij uw klanten. 

Deta-vast

Toch liever op termijn onze professionals in loondienst? Nadat onze professional voor minimaal 6 maanden bij u of uw klant is gedetacheerd kunt u bij ons het verzoek indien om onze professional in dienst te nemen. Op deze manier bouwen we graag met u een langdurige relatie op.

Werving en selectie

Wij kunnen ook op uw verzoek professionals aanleveren die direct bij u of uw klant in dienst komen. In dit geval berekenen wij u voor onze inspanning een management fee.

Persoonlijk contact

Wij geloven in een sterk en hecht netwerk. Dat betekent dat wij regelmatig evenementen organiseren waar wij niet alleen onze professionals aan u voorstellen en nieuwe marktontwikkelingen met u delen maar waar we ook ons uiterste best doen om uw eisen en wensen te inventariseren. Samen Sterk !

Eigen profiel

Als klant krijgt u uw eigen profiel op onze website. U kunt hier vacatures plaatsen en CV’s zien van onze medewerkers.

Ik wil met jullie werken

Heeft u interesse om met ons te werken? Gebruik het contactformulier op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.